Speeltoestellen

Dethon Groen is uw allround partner voor de inrichting van speelterreinen voor particulieren, overheid, instellingen en bedrijfsleven. 

Compleet pakket

Van advies en ontwerp tot levering van speeltoestellen en inrichting van het speelterrein. Dethon Groen combineert expertise met veelzijdigheid. Hierdoor kunnen we u in elke fase van dienst zijn.

Kwaliteit

Met Dethon Groen kiest u voor kwaliteit. Ons aanbod bestaat uit speeltoestellen van gerenommeerde merken die door ons eigen personeel vakkundig worden geplaatst en onderhouden. Daarbij heeft u een ruime keuze aan veilige ondergronden waarop de toestellen kunnen worden geplaatst.

Gegarandeerde veiligheid

Bij de inrichting van speelterreinen weegt het veiligheidsaspect zwaar. Dethon Groen levert en plaatst uitsluitend speeltoestellen met certificaat.
Om aan de veiligheidseisen te blijven voldoen worden de toestellen periodiek geïnspecteerd. De inspectieresultaten worden geregistreerd in een logboek, zodat tijdig het juiste onderhoud kan worden gepleegd. Op deze manier blijft de veiligheid van de speeltoestellen gewaarborgd.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is erg belangrijk bij de inrichting van speelterreinen. U ziet dit terug in onze doordachte en milieuvriendelijke ontwerpen en in onze verantwoorde keuze van leveranciers en duurzame materialen. 

• Advies en ontwerp • Levering en plaatsing van speeltoestellen met certificaat
• Inspectie & onderhoud
• Logboek

Wilt u meer weten? Bel 0115 – 675100 of mail naar info@dethongroen.nl